Q4life | The Quality Lifestyle Company | Events
15386
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15386,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Events

Het overzicht van de evenementen waar Q4life aanwezig is

Salsa Bocadero | 18 juli 2017

Voor het 6e jaar op rij verzorgt Dj Pepe je dinsdagavond. Er worden gratis (initiatie)lessen georganiseerd. Niet alleen Salsa, maar ook Merengue en Bachata worden er gedraaid. Er is dus geen geldig excuus om niet te komen. De exotische sfeer van Bocadero is ideaal om er met een Mojito in de hand uit de bol te gaan.

20u00 : Start Initiatie
21u00 : SalsaBocadero

Gratis toegang

Q4Life is there! Take your health shot 

CrossFit & Yoga | 6 augustus 2017

You want to take a health shot?! Kom naar Yoga & Crossfit workout 6 augustusBocadero Waagnatie and enjoy it!

Salsa Bocadero | 25 juli 2017

Voor het 6e jaar op rij verzorgt Dj Pepe je dinsdagavond. Er worden gratis (initiatie)lessen georganiseerd. Niet alleen Salsa, maar ook Merengue en Bachata worden er gedraaid. Er is dus geen geldig excuus om niet te komen. De exotische sfeer van Bocadero is ideaal om er met een Mojito in de hand uit de bol te gaan.

20u00 : Start Initiatie
21u00 : SalsaBocadero

Gratis toegang

Q4Life is there! Take your health shot 

CrossFit & Yoga | 9 juli 2017

You want to take a health shot?! Kom naar Yoga & Crossfit workout 9 JuliBocadero Waagnatie and enjoy it!

Salsa Revelation | 8 juli 2017

Op 8 juli kan je terecht op Bocadero Waagnatie voor een heerlijk salsa-event. Grupo Extra Live treedt op vanaf 22 uur maar ervoor kan je al meedoen aan gratis workshops!

17h Free Workshop Kizomba Railey Na Passada.
18h Free Workshop Bachata by Pieter De Clercq.
19h Free Workshop Salsa.

Q4Life is there! Take your health shot 

PLMA

PLMA | 16 en 17 mei 2017

Vandaag en morgen staan we op de Private Label Beurs in Amsterdam. Retailers, inkopers, fabrikanten en marketeers komen samen om nieuwe producten en ideeën te ontwikkelen en ontdekken. Op de Beurs is een onderverdeling gemaakt tussen food en non-food.

Yoga & CrossFit workshop | 21 mei 2017

Summer is here! Almost. Dus nog tijd om lekker aan het sporten te gaan. Let’s have some fun!

21 Mei 2017 start onze eerste sessie: inschrijven via events@bocadero.be
Crossfit Schoten op verplaatsing 14.00 – 15.00u.
Yoga door An Block 15.00 – 16.00u.

Deelname:
1 les (Crossfit of Yoga) $10
2 lessen (Crossfit & Yoga) €15
(Tip: breng een extra droge shirt voor na de crossfit)

Let’s come together as a community. CrossFit Antwerpen CrossFit Brasschaat CrossFit Kapellen more crossfits will be added.

Lowlands Throwdown | 3 september

Q4life is aanwezig tijdens de kwalificaties van de CrossFit wedstrijd Lowlands Throwdown bij Habeascorpus Revolution. Be there! Adres: Rue César de Paepe 43, 4683 Oupeye

Passion Blue bij BMW Jorssen | 27 juli 2016

Vanaf nu kunnen klanten die hun nieuwe wagen komen afhalen of wachten op hun onderhoud lekker genieten van de allernieuwste trendsetter in de wijnen  “Passion Blue”.

Jorssen

Gastvrij Rotterdam | 21 & 23 september

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. De derde editie vindt plaats van 21 t/m 23 september 2015 in Ahoy Rotterdam. Zorg dat u het niet mist!

Vita Sana | 27 & 28 september 2015

BioXpo VitaSana, uw vertrouwde evenement voor natuurwinkels, biospeciaalzaken, biomarkten en voor al wie op een professionele manier met gezondheid begaan is.

Q4life is te vinden in paleis 1, stand 100.

Epigenetica Congres 2015 | 10 oktober 2015

Epigenetica bestudeert de omkeerbare erfelijke veranderingen in de gen-functie, die optreden zonder wijzigingen van het DNA. Ook de overdraagbaarheid hiervan op volgende generaties en de processen die een invloed hebben op de genetische expressie worden binnen de epigenetica onderzocht.

Anuga | 10 t/m 14 oktober 2015

The world´s leading food fair for the retail trade and the food service and catering market. Anuga in Cologne from 10 to 14 October 2015 records an excellent number of registrations for all 10 trade fairs. A few months before it begins, the world’s biggest and most important business platform for the international food industry is fully booked.

Horeca Expo Gent | 15 t/m 19 november 2015

Dé ontmoetingsplaats in hal 8. Chef’s Place verrast en inspireert een select publiek van topchefs en sommeliers. U maakt er kennis met exclusieve producenten die u met zorg en kennis informeren over hun aanbod.

Van kaviaar tot ambachtelijke streekproducten. Het aanbod op Chef’s Place bestaan niet alleen uit truffels, speciale kruiden en een selectie van geraffineerde wijnen. Ook ambachtelijke streekproducten komen aan bod.

Deze producenten houden rekening met de natuurlijke groei en wisseling van de seizoenen. Dit komt de diversiteit en smaak ten goede van de gerechten, iets waar elke topchef naar streeft. Q4life is aanwezig op Chef’s Place met Kold Ice Tea.

Horecava | 11 t/m 14 januari 2016

Van 11 t/m 14 januari staat Horecava 2016 weer op de agenda, dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast staat de beleving centraal.